Home

El dissabte 9 de novembre va tenir lloc a la plaça Major d’Alzira la V Fira d’Associacions que organitza el Consell de la Joventut d’Alzira.

En representació de Cooperació Internacional ONG es trobaven Mayte, la nostra Delegada a Alzira i Jordi Martínez un jove universitari voluntari que li dedica cada setmana part del seu temps als més necessitats de la societat.

Des de primera hora del matí i amb moltes ganes van estar els dos a l’estand que havien preparat per a nosaltres, explicant totes les activitats que organitzem de voluntariat, sensibilització i altres accions a centenars de veïns que es van acostar interessats per la nostra ONG. També es van repartir memòries i còmics per als més joves on s’expliquen les nostres actuacions.

Felicitem el Consell de la Joventut per l’organització de la Fira i per la seva gran acollida.

Esperem repetir l’any que ve!

 

Anuncios